Go to Top

Medewerkers

Teun van Hellenberg Hubar en Paul Rijpstra studeerden rechten in Utrecht en werkten beiden jarenlang in de financiële sector. Teun Hubar als hoofd van de juridische en fiscale afdeling van de Nederlandse Vereniging van Banken en Paul Rijpstra als private banker, onder meer bij MeesPierson en Swisspartners. “Sinds eind 2011 zijn we compagnons en samen staan we aan de basis van AlterEgo Services. Met onze kennis en ervaring en ons netwerk staan wij garant voor betrouwbare en deskundige advisering”.

 

Teun Van Hellenberg Hubar

Eigenaar

Mensen assisteren op financieel en administratief gebied is iets dat ik met plezier en overgave doe. Het begon met mensen uit mijn eigen omgeving, maar inmiddels is deze hulp uitgegroeid tot een professionele dienst. Met mijn financiële, juridische en fiscale achtergrond kan ik mensen daadwerkelijk helpen. Ook heb ik meerdere nalatenschappen afgewikkeld, waarbij bleek hoe belangrijk het is om op tijd vast te leggen wat je precies wilt en wat niet. Maar vooral de persoonlijke aspecten hebben mij gemotiveerd om met AlterEgo Services te starten.

Paul Rijpstra

Eigenaar

Vanaf het moment van afstuderen ben ik werkzaam geweest in diverse functies in de financiële dienstverlening. Van private banker tot wealthmanager, ook heb ik jarenlang aan het hoofd van een family office gestaan waarin ik vele families heb ondersteund op het gebied van financiële en administratieve services. Tevens heb ik een opleiding gevolgd voor mediator. Doordat ik merkte dat ik daadwerkelijk iets kon betekenen voor mensen die op zoek zijn naar oplossingen voor hun financiële vraagstukken heb ik besloten met AlterEgo Services te starten.

Nel Barendsen

Adviseur

Met mijn juridisch financiële achtergrond en brede maatschappelijke ervaring heb ik veel mensen terzijde gestaan bij het regelen van hun zaken en hun belangen behartigd. Dit geeft mij veel voldoening. Vaak heb ik creatieve oplossingen gevonden voor complexe problemen of processen.

De laatste jaren houd ik mij vooral bezig op het terrein van gezondheidszorg en inkomensbeheer voor senioren. Met veel plezier en betrokkenheid heb ik veel senioren bijgestaan, ondersteund en geïnformeerd over onder meer de veranderingen in de gezondheidszorg.

Dirk van Schie

Dirk van Schie werkt vanuit Gorssel en is het aanspreekpunt voor Oost-Nederland. Met zijn bedrijfskundige en economisch-juridische achtergrond werkte hij jarenlang als adviseur en interim manager in de financiële wereld, de overheid en de gezondheidszorg. Ook bij particuliere opdrachtgevers is zijn focus het realiseren van de gewenste uitkomsten, met oog voor het menselijke aspect. Daarnaast is hij actief als vrijwilliger en vertrouwenspersoon.