Go to Top

Mijn dagelijks leven

Vervoer & begeleiding

U hebt een druk programma met geregeld bezoeken aan de arts, het ziekenhuis, de markt, een tentoonstelling of een winkelcentrum. Omdat u niet altijd een beroep wilt of kunt doen op uw familie of vrienden, maar wel behoefte heeft aan begeleiding, biedt AlterEgo Services u persoonlijke dienstverlening, exact afgestemd op uw wensen. Wij begeleiden u verder dan waar een taxi u zou afzetten.

Aflossing mantelzorger

Uw mantelzorger is belangrijk voor u. U kunt bij hem of haar terecht met al uw vragen en zorgen en uw persoonlijke band is zeer sterk. Wanneer uw mantelzorger er niet kan zijn bieden de professionals van AlterEgo Services uitkomst. Wij helpen u in en om het huis, houden u gezelschap, ook bij sociale activiteiten, en bieden een luisterend oor wanneer u daar behoefte aan heeft. Zo kan uw mantelzorger er ook eens met een gerust gevoel tussenuit.

Hulp bij aanvragen zorgindicatie

Om in aanmerking te komen voor huisvesting in een zorginstelling is een bepaalde zorgindicatie vereist. Maar ook voor zorg aan huis heeft u een indicatie nodig. Dit aanvragen is een ingewikkeld traject met veel papierwerk, dat zeer nauw luistert. AlterEgo Services kan deze aanvraag voor u verzorgen. Een juiste indicatie is bepalend voor passende zorg.

Uw hulp in huis en tuin

Wanneer u er niet aan toe komt uw huis en tuin op reguliere basis te onderhouden, of wanneer u niet in staat bent om de dagelijkse klussen zelf op te pakken biedt AlterEgo Services u de oplossing. Wij geven antwoord op uw vragen en nemen de zaken van u over die u zelf niet wilt of kunt doen. Ook wanneer u voor een langere periode weg bent, vanwege uw vakantie, een tweede huis of anderszins zorgt AlterEgo Services ervoor dat u uw huis met een gerust hart kunt achterlaten.

Juridische ondersteuning

Vaak is het handig om iemand te hebben die je even om advies kan vragen, met name als er juridische kantjes aan zitten. Maar je gaat ook niet zo snel naar een advocaat of rechtsbijstand team. Een van de partners heeft een jarenlange ervaring op dit gebied door werkzaam te zijn geweest bij een rechtswinkel.