Go to Top

Ons netwerk

AlterEgo Services werkt samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde partners op basis van hun deskundigheid, betrouwbaarheid en manier van werken. Met al deze partners heeft AlterEgo Services ruime praktijkervaring opgedaan.

Dinst

Dinst is een platform dat u de keuze biedt uit verschillende betrouwbare dienstverleners voor bij u thuis. AlterEgo Services is bij Dinst aangesloten.

MrFix

MrFix levert een personal assistant op afroep en biedt allerlei praktische oplossingen om het dagelijks leven makkelijker te maken. Voor sommige klussen in de regio Amsterdam schakelt AlterEgo Services de studenten van MrFix in.

Zorg zonder Grenzen

Zorg zonder Grenzen is een bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van gekwalificeerd personeel in de thuiszorg. De meest vergaande zorg is de 24-uurs dienstverlening, waarbij de ‘zorgaupair’ in het huis van de cliënt woont.

Hypotheek Prof

De Hypotheek Prof biedt een onafhankelijk en deskundig hypotheek advies tegen een bewezen laagste prijs.

Mantelaar

Mantelaar is een alternatief voor de reguliere thuiszorg. Zij bieden niet alleen de nodige zorg. zij vinden met name persoonlijke aandacht van groot belang. Zij willen u de zorg en aandacht geven die u verdient. Zij doen dit door de mantelzorger tijdelijk te vervangen op de momenten dat die er niet kan zijn.

Niels Jens

Niels Jens uitvaartzorg begeleidt met zorg en aandacht voor detail de nabestaanden bij de organisatie van een uitvaart. Iedere uitvaart is uniek en vereist daarom maatwerk

SOS Chaos Solutions

SOS Chaos Solutions is een professional organizer die u helpt om orde en structuur aan te brengen in huis met als doel het creëren van rust en ruimte in uw woon-, leef-, of werkomgeving.

Voorkoming Criminaliteit

Voorkoming Criminaliteit biedt veiligheidsadvies op maat door een voormalig recherche chef. Hij geeft onafhankelijk advies over wat u vandaag nog kunt doen om criminaliteit thuis en op het werk te voorkomen.