Go to Top

Waarom wij

Belofte

Wij staan garant voor een optimale dienstverlening die wij zelf leveren met onze eigen expertise, onze Raad van Advies en met betrouwbare medewerkers en een netwerk van vaste partners.

Waarborg

Iedereen die met onze cliënten te maken heeft is in het bezit van een verklaring van goed gedrag en indien van toepassing van een keurmerk. De bureaus waarmee wij samenwerken hebben eveneens hoge morele standaarden.

Missie

wij willen mensen de helpende hand bieden in het oerwoud van regels en keuzes, orde scheppen waar nodig, zorgen dat de dingen goed geregeld zijn voor de toekomst en vooral ook werk uit handen nemen. Met persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij de bijzonderheden van ieders individuele situatie. Rust en comfort, daar gaat het om.

Waarom AlterEgo?

Als u op zoek bent naar advies of hulp bij dingen die u liefst zelf zou willen doen. Als u een vertrouwenspersoon zoekt die uw vertrouwen niet beschaamt. Als u zichzelf het gemak gunt van een rechterhand.

Anderen over ons

 • Ik ben alleenstaand en begin 70. Na een val binnenshuis, had ik gelukkig via het alarm snel hulp, via de thuiszorg. Toen begon ik wel na te denken, wat er moet gebeuren op zakelijk terrein als mij iets overkomt. Ik had een interview op de radio gehoord met AlterEgo Services en zocht contact. Inmiddels is er op advies en met begeleiding van AlterEgo Services een levenstestament opgesteld waarin alles is vastgelegd. Een volmacht voor de bankzaken, welk ziekenhuis, welk verpleeghuis, een euthanasieverklaring, de plek waar mijn wachtwoorden liggen, de begrafenisondernemer. In de meterkast hangt het nummer van AlterEgo Services naast het noodnummer van de thuiszorg. In geval van calamiteiten kan AlterEgo Services direct alles overnemen. Het geeft mij een gerust gevoel.
  customer photo

  De heer Van der L te E

 • Een half jaar geleden kreeg mijn moeder plotseling een herseninfarct. Sindsdien verblijft ze in een verpleeghuis in Den Haag. Ik zelf woon in Amsterdam en mijn broer in het buitenland, zodat de zorg voor mijn moeder voornamelijk op mijn schouders rust. Plus de zakelijke beslommeringen. Indicatiestelling, keuze van verpleeghuis, bankzaken, belastingen, het regelen van de bewindvoering etc. Allemaal zaken waar je eigenlijk niet op zit te wachten, je wilt gewoon zoveel mogelijk aandacht aan je moeder besteden in plaats van aan al dat papierwerk. Dat laten mijn broer en ik nu door AlterEgo Services doen. Meer tijd voor mijn moeder en minder kopzorgen voor mij!
  customer photo

  Mevrouw D. te A.

 • Door mijn drukke praktijk als advocaat en frequent verblijf in het buitenland, had ik nauwelijks tijd voor mijn eigen administratie, laat staan die voor mijn moeder” AlterEgo Services doet zowel mijn eigen administratie als die van mijn moeder. Ze rapporteren mij elke maand hoe de zaken ervoor staan. Zo hoef ik mij nergens druk over te maken.
  customer photo

  De heer J.H. te B

 • Als ondernemer, echtgenoot en vader heb ik de nodige verantwoordelijkheden. Wat gebeurt er nu als mij iets overkomt? Dat heb ik nu goed geregeld in een levenstestament. Toch een hele zorg minder.”
  customer photo

  De heer Van B. te A.